divendres, 26 d’octubre del 2012

118. Capacitat emprenedora dels catalans


Doncs sí, el paper higiènic amb estelades existeix. I sí, ho fabrica un català. I sí, catalans emprenedors han trobat una via de negoci en la catalanofòbia de manera que persones de tota Espanya que s'omplen la boca amb el boicot actuen de manera que fan augmentar la facturació catalana. Un pot pensar que potser és una mica inconscient fer-ho... però la situació m'ha semblat molt irònica.

-Paper higiènic amb estelades! Que comprem això ha de molestar un munt als catalans. Que es fotin!
-Segur?

MADE IN BARCELONA

2 comentaris:

  1. Estoy harto de los catalanes y su independentismo y de que digan que España les roba, los españoles no somos menos trabajadores o emprendedores que vosotros, España es mi tierra preciosa, con lugares maravillosos y vosotros la mancháis con vuestros insultos, España no os roba, son LOS POLÍTICOS los que nos roban a todos, y lo que se debería hacer es un frente común contra ellos, no dividirnos y pelearnos. Abajo CataluÑa independiente, ¡VIVA ESPAÑA! (SIN REY, por si a algún graciosillo se le ocurre eso de ¡viva españa, viva el rey!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. En cap moment he dit, ni tan sols insinuat que els espanyols siguin menys treballadors o emprenedors que els catalans.

      I poca gent dels que es queixen de les balances fiscals ho deuen dir. No és això.

      Estar fart d'una gent a qui li negues la independència em sembla com incoherent.

      Elimina

Cerca'ns a Google+