dijous, 18 d’octubre del 2012

112. La participació de la CUP


Bé, com que sembla que l'última vegada no vaig aconseguir picar gaire gent, el més lògic sembla insistir-hi.

-Construirem l'independentisme gradualment des de la base, partint dels municipis de forma totalment assembleària i participativa, i amb la força dels valors revolucionaris d'esquerres, així com els feministes, que ens permetran construir una majoria social que...
-UIIIIIIIIHAAAAAAA!!!!!!
-Ei, espereu-me!

14 comentaris:

  1. No són pas incompatibles les dues coses. Per cert, CiU amb estelada vermella... xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, no és per la incompatibilitat. És que de cop els ha agafat la fal·lera quan fins ara s'ho havien pres amb més calma.

      Quant a l'estelada roja... és que em facilitava el dibuix. Però vaja, ja ningú se'n recorda del significat original i actualment s'agafen com a sinònimes.

      Elimina
    2. Tens raó. Jo conec el significat original i en tinc de les dues menes d'estel·lades i les uso indiferentment.

      Elimina
    3. Jo prefereixo prendre la d'estel blanc per què es veu millor a les fotos i és més difícil prendre-la per una quatribarrada, però m'he trobat en el cas de ser a una manifestació (la del 10J, concretament) i haver d'explicar per què hi ha diferents tipus d'estelades a amics que en brandaven. És cert, hi ha gent, els comunistes sobretot, que encara els donen un valor concret, però la majoria de gent no. I si he agafat aquesta només ha estat per què llavors no deixava cap estela blava que m'embrutés el dibuix :p

      Elimina
    4. La CUP sempre ha parlat d'independència, i probablement s'hagués presentat a les properes eleccions sense que hagués passat tot això. CiU és a qui li ha agafat la fal·lera independentista, empés pel poble que va sortir al carrer l'11S

      Elimina
    5. Sí, és cert que CiU (o almenys la C) li ha agafat fal·lera ara mateix. Però és molt discutible que la CUP hagués fet res. A les anteriors eleccions tothom esperava que ho fes per a tenir una alternativa a ERC, tan desgastada com estava. Ara, en canvi, s'hi han afegit a l'últim moment quan sempre havien volgut romandre com purs i incorruptibles a base de no governar i dir que eren un sistema assembleari enfocat de cara els municipis, i bla, bla, bla..., però diria que s'han vist sobrepassats per la situació (ells també) i per això han fet ara el salt.

      Elimina
    6. No és cert, la CUP ja estava parlant presentar-se a les properes eleccions, abans de la manifestació de l'11S la convocatòria d'eleccions anticipades i tot, i el més segur és que ho haguessin fet. No s'han vist sobrepassats per res, al contrari que CiU que aquesta transformació independentiste és pur oportunisme (esperem que acabi bé, però).

      Elimina
  2. Si em permeteu entrar en el debat m'agradaria comentar-vos una cosa.
    La CUP es totalment assambleari, i ja es parlava de presentar-se, i es va convocar una assamblea per votar-ho. Un cop escollit el dia CyU va decidir adelentar les eleccions, fent aixi avançar a correcuita l'assamblea.

    ResponElimina
  3. Si em permeteu entrar en el debat m'agradaria comentar-vos una cosa.
    La CUP es totalment assambleari, i ja es parlava de presentar-se, i es va convocar una assamblea per votar-ho. Un cop escollit el dia CyU va decidir adelentar les eleccions, fent aixi avançar a correcuita l'assamblea.

    ResponElimina
  4. Molt inoportuns, aquests de les CUP. Espero que fora de les comarques de la circumscripció de Girona no els voti ningú per no llençar vots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les enquestes semblen indicar que trauran millors resultats que SI a les quatre províncies. I això farà que a cap de les 4, cap dels 2 tingui representació.

      Elimina
  5. Gargotaire ets un crack fent prediccions :DD

    ResponElimina
  6. Gargotaire ets un crack fent prediccions :DD

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+