dijous, 29 de novembre del 2012

143. Declaracions públiques



La vinyeta a la que faig referència en la que no vaig acabar d'encertar tots els detalls, és aquesta. No em fa cap mena de vergonya admetre-ho públicament. Tothom es pot equivocar (em refereixo a la CUP, clar).

Ehem!
M'han cridat l'atenció sobre una vinyeta que vaig dibuixar en la que vaig fer un pronòstic que no va ser absolutament del tot encertat en tots els detalls...
I per això m'ha semblat que el més oportú era fer unes declaracions públiques.
SI US HAGUÉSSIU PRESENTAT JUNTS EN COALICIÓ AMB ERC I SI, ARA TINDRÍEU 4 ESCONS MÉS!

8 comentaris:

  1. Home, més que fotre-li la bronca a la CUP, jo li cantaria la canya a SI que van ésser els primers en dir de fer coalició amb ERC i després rebentar-ho a base de declaracions als mitjans...

    Respecte la CUP, dubto molt, moltíssim, que hagués mantingut el mateix nivell de vot anant amb ERC+SI.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, em sembla que la culpa era de tots que en tot moment van posar el protagonisme per sobre del país.

      Però era de justícia que després de la vinyeta anterior sortís a donar la cara i explicacions, no? :D

      Elimina
    2. S'agraeix el gest. ;-)
      Però no ens fiquis a tots al mateix sac.
      Quan van decidir fer les reunions bilaterals, la CUP encara no havia decidit si anava o no a les eleccions, doncs estàvem en mig del procés assembleari (serà el gag recurrent del Polònia, segur).

      I segur que pecarem de puristes, però fer una coalició a 5 setmanes de les eleccions, on no es debat el programa i només es decideix l'ordre a la llista, no és la manera.

      Elimina
    3. La data per a presentar una coalició vencia abans de la de presentar un partit polític. La CUP ho va muntar de manera que per dates era impossible. De totes maneres es podria haver arribat a un acord posterior i van donar a entendre que cap problema que mentre es mengessin totalment el seu programa sense tocar-ne una coma, hi podrien arribar.

      Ningú va mostrar cap interès en res. És aquest altre acudit que puc reciclar sempre sense problemes: http://gargotaire.blogspot.com/2010/09/que-ho-entengui-qui-ho-hagi-dentendre.html

      Elimina
  2. No va ser SI qui es va aixecar de la taula i va acabar amb totes les negociacions sense dir perquè...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les eleccions ja han passat. Potser no té massa sentit seguir barallant-se per això. Potser va sent hora de centrar-se en els nous reptes.

      Elimina
  3. En tot cas, Pau, tu no sembles dels que canvien la direcció ;). Et vas equivocar amb el pronòstic però el teu reconeixement d'error és donar més canya a una forma de fer les coses que va molt buscada i reclamar que desvirtuin la clau del seu relatiu èxit. Si tenim en compte el que costa obtenir escons si abans no en tenies, el suport ha estat magnífic i sospito que més per les formes que pels continguts concrets de la CUP, que em semblen molt lloables, tot sigui dit.

    Em sembla que encertes de ple quan assenyales que no toca eleccions ara, sinó fer front al que tenim al davant.

    (Sí, m'estic posant al dia de les teves tires què passa xD Pel cert, t'he dit que esperem un/a fill/a? n_n)

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+