dimecres, 18 de setembre del 2013

298. Mapa de les vies

Si no el veieu bé, pitgeu per a ampliar-ho, ja ho sabeu.


Llocs on es van formar vies catalanes sense incidents amb incidents
*Incidents de regal
PURA CASUALITAT

4 comentaris:

  1. http://www.naciodigital.cat/noticia/59194/cremat/retrat/rei/banderes/espanyoles/franceses/ue

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em consta que aquests anarquistes ataquessin o detinguessin a ningú de la Via ni tan sols que hi assistissin. Tampoc em consta que el que van fer malbé no fos propietat seva. O sigui que no entenc gairebé l'estranya vinculació que proves de fer.

      Elimina
  2. http://www.laverdad.es/alicante/20130911/local/provincia_alicante/altercados-cadena-catalanista-201309111817.html

    No te consta porque no sabes qué quiere decir la palabra incidente.
    "Se impondrá la pena de multa de seis a veinticuatro meses al que utilizare la imagen del Rey o de cualquiera de sus ascendientes o descendientes, o de la Reina consorte o del consorte de la Reina, o del Regente o de algún miembro de la Regencia, o del Príncipe heredero, de cualquier forma que pueda dañar el prestigio de la Corona."
    A lo mejor lo de López sí te parece un incidente (sí, también lo es).
    Ya sé que lo de BCN no, pues a ti te parece un incidente deleznable que fomenta el odio que quemen la estelada pero no que quemen la bandera española...

    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no em consta pel mateix que he dit abans: Perquè aquests anarquistes, tot i no ser partidaris de la Via Catalana -de la qual se'n reien- tampoc no van fer res per a pertorbar-la.

      Potser no sóc jo qui hauria de revisar la definició d'incident. Segons el diccionari normatiu: "Petit esdeveniment que sobrevé, especialment que ve a interrompre més o menys el curs d'un altre". Que la llei espanyola prohibeixi el lliure dret de la llibertat d'expressió no és un incident. A mi em sembla d'imbècils anar cremant coses així, però mentre sigui propietat seva és la meva obligació moral defendre que cremin les banderes que vulguin. Siguin catalanes, espanyoles o del que sigui. I no és una cosa que digui ara: http://gargotaire.blogspot.com/2013/04/inconsistencia-nacionalista-15-odiar-el.html . Et recomano no ficar més paraules en boca meva, que la cagues.

      Elimina

Cerca'ns a Google+