dilluns, 13 de gener del 2014

356. Ara no?



-O calles i acceptes la llei de l'avortament o hi haurà fractura social. Què? Quan dic el mateix sobre la independència de Catalunya em segueixes el corrent.

2 comentaris:

  1. Esto sí es fractura social de la que le gusta a los independentistas

    http://mujer-pez.blogspot.com.es/2014/01/cataluna-tribuna-abierta-el-asalto-la.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mentre l'ANC fa paradetes a les zones unionistes per a convèncer-los de canviar d'opinió C's en munta a les zones unoinistes (no a les indepes, a les unoinistes) per a què no pensin en res més. Parlar de "fractura social de la que le gusta a los independentistas" en el context actual em ve a semblar ridícul. Uns volen convèncer i els altres confrontar. Uns creuen tenir arguments i els altres no.

      Amb tot, com pots haver observat amb els cents de còmics que porto penjats, MAI no parlo de casos en concret com el que assenyales. Per què? Doncs per què en la majoria de casos és absolutament impossible saber quins són els fets sota falsa bandera i quins no. Cosa que se sap que ha passat. De manera que demonitzar un o altre així no té directament cap sentit. Més, quan una illa més enllà a un concessionari li han petat el vidre i no ha sortit a cap mitjà. Tu sabràs el per què de la teva tria.

      P.D. A Madrid no hi ha hagut aldarulls semblants per culpa de la llei de l'avortament?

      Elimina

Cerca'ns a Google+