dijous, 29 de maig del 2014

428. La gota


He d'admetre que la raó per la que he fet aquesta vinyeta ha estat per a aconseguir que certa persona s'enrabiï fins al punt de treure escuma per la boca. Encara que no reconegui mai que ho he aconseguit.

-Amb tot el malestar social que hi ha, que tant preocupa al poble... com retallades, atur, augment de la pobresa, incloent-ne la infantil, immigració forçada, tancament de quiròfans amb el seu efecte a les llistes d'espera, saturació de les aules, increment dels suïcidis i de la malnutrició, desnonaments sense fi, deteriorament de les infraestructures, augment continuat dels impostos, tot convivint amb les aportacions multimilionàries als pressupostos de les caixes i amb la corrupció generalitzada que ens assota amb impunitat... això ha estat la gota que ha fet vessar el got. Com encendre un misto al costat d'un tanc de benzina.
-Haver tret un centre d'oci?

10 comentaris:

  1. No és un centre d'oci. Han enderrocat una manera diferent d'entendre la vida veïnal. Han imposat una manera de viure a la ciutat. I tot perquè quedava lleig pel passeig que faran per sobre les vies.

    ResponElimina
  2. Només hi ha una cosa certa: La policia tortura i assassina.

    Ens poden treure el centre però no els nostres ideals, hasta la muerte comandante.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només hi ha una cosa certa? Caram!

      Que hagi hagut de treure el teu comentari basat en copiar i enganxar lemes de la safata d'spam m'ha semblat una metàfora rodona.

      Elimina
  3. Caram! Sembla que t'has guanyat uns quants admiradors, tu!

    Jo penso una cosa molt senzilla. L'ANC i Òmnium han demostrat que quan lluites de manera pacífica i festiva sumes i augmentes en pes, raons i adhesions. Fer-ho al revés, crec jo, tens el resultat contrari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tu que no ets a les xarxes socials, perquè al Twitter i al Facebook sembla que hi hagi tret els Donetes i m'hagin sortit amics de totes parts.

      Elimina
    2. Ha, ha! El preu de dir el que penses XD
      Noi... el nivell d'auto-crítica defineix molt un moviment.

      Entre això i Podemos, deus estar distret... Encara et classificaran d'humorista gràfic fatxa XD

      Salut!

      Elimina
    3. Podria fer com la majoria d'humoristes gràfics i fer humor populista i condescendent amb segons què per a guanyar-me seguidors mònguers, però sóc dels que pensen que no només els polítics la caguen i que cal fer-ho notar. Vinyetes contra els feixistes o els mossos ja n'he fet, i segons com són més difícils, perquè és un terreny on ja hi ha fet verema tothom, en canvi, criticar segons què altre és un terreny ple de fruits que ningú vol recollir. A més, quan ho critica algú que sigui de la dreta, ni fan gràcia ni fan pensar ni res, o sigui que hi ha molt d'espai lliure.

      Elimina
  4. No era un centre d'oci. Si no ens saps, perquè en parles?

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'enèsima persona que m'escriu això. Com a lema. Sense aportar-hi res més. Aquí queda. Les exposicions amb exemples sobren.

      Elimina

Cerca'ns a Google+