dilluns, 4 d’agost del 2014

464. Aprofitem-ho i fem neteja


Ara sí. Bones vacances.

-El procés està liderat per polítics que enganyen la població. Hem d'aconseguir anul·lar-los i l'independentisme haurà mort.
-Espera, espera, crec que he trobat més merda.
-I pensar que de no pel procés no ens n'hauríem assabentat de res!
-Hauríem d'estar bojos per a aturar-lo ara! Espero que surti tota la merda. Hem d'aprofitar-ho per a fet net!

8 comentaris:

  1. Que vagin bé les vacances!
    Agafa forces... que la tardor sembla que tindràs material per fer acudits...
    Salut!
    Quim

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sé a què et refereixes. Als típics acudits de tornada del curs escolar i tota la pesca.
      Es farà el que es pugui, gràcies!

      Elimina
  2. Claro, la mierda sale por el proceso. Ha sido la ANC quien ha denunciado a Pujol; lo sabemos todos. Ya lo decía Pilar Rahola, lo de El Mundo sobre Pujol NO eran ataques contra Cataluña; eran denuncias que hacían los propios independentistas. En fin, que si no viene alguien de fuera a mostraros las cloacas del régimen que ya tenéis montado y que queréis blindar con la independencia, ahí seguiría el patriarca tan a gusto dando lecciones de ética, el hijo del testaferro dando lecciones de democracia, tú con alucinaciones sobre lo que pasa más allá de tus narices.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Zarzalejos no està d'acord amb tu: http://www.caffereggio.net/2014/08/02/que-cono-es-la-udef-el-estado-senor-pujol-de-jose-antonio-zarzalejos-en-el-confidencial/

      Segons ell, si ets corrupte i unionista l'estat t'empara, només els indepes s'han d'amoïnar. Que no ho dic jo, ho diu ell.

      I torno a recordar (ja que sembla que te n'oblides) que qui té les competències per fer les investigacions pertinents és el govern espanyol, no pas l'ANC. Del Mundo recordem que va publicar documents que es va demostrar (no ho dic jo, ho va dir el ministre d'interior) que eren falsos, per tant, no sé jo des de quina òptica estàs encarant això i si és intel·lectualment honesta.

      Elimina
  3. Estelada, es diu "estelada". Està bé que menyspreïs a qui creus que està errat, però quan demostres no tenir ni idea del que dius l'altre i no coneixes ni els seus signes bàsics, no és que transmetis la idea de tenir un menyspreu fonamentat, precisament.

    ResponElimina
  4. Hu, hu hu. ERC l'ha dut als tribunals. Igual que fa sempre el PP i el PSOE amb els seus imputats, tu. Entenc que ho posis d'exemple.

    ResponElimina
  5. Anònim, ets idiota i fas el ridícul. I el que és més important, res del que diguis serveix per res. Patètic. XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uh... ara dubto de si m'ho dius a mi o a l'altre anònim, però gràcies, en tot cas.

      Elimina

Cerca'ns a Google+