dilluns, 1 de setembre del 2014

465. La cançó de l'estiu


-El cas Pujol és una metàfora del que representa el catalanisme. Mostra que les seves intencions reals sno són altres que construir un paradís de la corrupció. La població està anestesiada pel virus del catalanisme que els ha rentat el cervell a través dels mitjans subvencionats i l'educació manipulada. Ara, per sort, molts són els que estan obrint els ulls davant la manca de moral intrínseca del catalanisme, i per això s'espera que la convocatòria de la Diada d'enguany serà un fracàs, tal i com ja estan vaticinant els mitjans en les mateixes portades.
-Tot el coi d'estiu amb la mateixa cançó! Anestesiat? Enguany ja no hi pensava anar, però au! Apuntat a la Via! Per pesats!

2 comentaris:

  1. Home, jo entenc que les teles segueixin 24 hores al dia a l'ex-president, fent una cobertura total i que surti el tema a totes les tertúlies. Al cap i a la fi, és l'únic cas en tot l'estat espanyol que un polític ha comès frau fiscal. I per suposat, no hi ha cap polític de l'estat espanyol acusat o condemnat per corrupció o prevaricació.

    Ben tornat! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El millor són els vídeos dels pringats en altres causes posant-se dignes amb en Pujol. Això va més enllà del doble raser.

      Elimina

Cerca'ns a Google+