dimecres, 20 de maig del 2015

592. A per totes


-Bé, podríem intentar atreure el vot dels nacionalistes espanyols de forma responsable, o sigui sense deixar de tractar tots els catalans com una sola gent, amb independència de les seves arrels, com ha fet sempre el PSC...
-O podríem anar a sac.
La decisió va ser ràpida

4 comentaris:

  1. El que és terrible és que fins a cert punt Podemos també podria estar en aquesta vinyeta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara mateix jo diria que Podemos no ha creuat totes les ratlles vermelles que ha creuat aquesta gent ni moltíssim menys. Cartells com els del PP a Badalona pocs s'atreveixen a fer-los.

      Elimina
    2. Bé, fins on jo se ni tan sols C's ha arribat a aquest punt. Em referia a una divisió "ètnica" de la societat catalana com la que criticava l'Arrufat que feia Podemos.
      http://www.ara.cat/premium/politica/Quim-Arrufat_0_1296470452.html

      Elimina
    3. Ja entenc què vol dir, i podria explicar la diglòssia tan bèstia que pateix la Colau, que malgrat parlar-lo a casa fa servir menys el català públicament que C's o PP, però no cal filar tan prim. Aquests dos partits volen que les persones amb diferents orígens es barallin entre ells i juguen a la confrontació. ens volen balcanitzar. I la copiada de lemes de PxC prometent separar-nos o fent tots els esforços per a què anem a diferents escoles, no presagia res de bo.

      Elimina

Cerca'ns a Google+