divendres, 1 de novembre de 2019

1260. La violència no els fa cap por

Vinyeta publicada fa uns dies al Racó.

-Però què són tants d'anys per sedició? Tota una vida d'assassinats i mai no m'han acusat de res semblant! Com pot ser? Crec que el que vaig fer jo era força més greu, no?
-Bé... potser és perquè a nosaltres mai ens van veure com enemic de veritat. Vull dir que sí que matàvem, segrestàvem, extorsionàvem, però això només donava vots als nacionalistes espanyols i no ens apropava a la independència. En canvi, ells poden mobilitzar suficient gent com per a blocar-ho tot i crear les condicions perquè en algun moment la majoria de la població es posi de part seva, cosa que sí que els fa por. I tot pacíficament.
-A mi fes-me pensar el mínim. Que sóc terrorista de veritat, hòsties!

1 comentari:

  1. This season Fun Understanding acquired the particular Parent�s Personal preference Rare metal Honor, as well as inside June regarding 2011, Shambhala Ebooks introduced your ex initially e-book, Frolicsome Finding out: Grow Ones Child�s Experience regarding Pleasure not to mention Surprise. https://imgur.com/a/XnDYNS1 https://imgur.com/a/J3nXGm2 https://imgur.com/a/BFLLcyF https://imgur.com/a/QftmLPV https://imgur.com/a/vt5OyfF https://imgur.com/a/zfmKbSi https://imgur.com/a/sqoSs2s

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+