divendres, 26 d’abril del 2013

231. Valor afegit


No us heu preguntat mai com la imbecil·litat tan de moda actualment d'oposar-s'hi a tots per sistema s'ha pogut estendre tant? I com pot ser que  ho anunciïn com a un avantatge intrínsec? I a sobre mentint descaradament? Doncs va ser així. Màrqueting destinat a aprofitar-se de la incultura del consumidor. Com tots els productes bio i ecològics en general. Per la meva banda, jo sí que vull que en tinguin. Per a què conservin, més que res.


A LA PLUJA D'IDEES PER A UN ANUNCI
-Ja ho sé, anunciarem que "no té ni conservants ni colorants"!
-El colorant que fem servir és l'E-101 (La vitamina B2) i el conservant l'E-300 (la vitamina C). Per què hauria de voler la gent menjar productes amb menys vitamines?
-Simplement, es pensaran que si ho anunciem és per què li dóna valor afegit i que els que no ho fan els estan enverinant.
-No ho sé... la gent no pot ser tan imbècil...
30 ANYS MÉS TARD
Pernil salat sense conservants
Tonyina en oli d'oliva sense conservants
Pinya en almívar sense conservants
Cogombres en vinagre sense conservants
Melmelada sense conservants
Sardines en escabetx sense conservants

4 comentaris:

  1. En realitat això és "sense conservants artificials" perquè la gent celíaca tingui més informació sobre si ho pot menjar (tot i que ara es posa "sense gluten", per tant, ja no és necessari posar-ho)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no té absolutament res a veure.

      El gluten és una naturalíssima proteïna que de naturalíssima manera és produïda pel blat. Per això els celíacs no poden prendre ni pa ni pasta. Si veus productes com aquests per a celíacs anunciant que no tenen gluten és que solen tenir un altre origen, com el blat de moro o l'arròs.

      Actualment existeix un blat transgènic que permet fer pa de blat per a celíacs, però la paranoia neofòbica al voltant dels transgènics és possible que faci que hagin de passar molts anys abans no puguin prendre-ho.

      Elimina
  2. L'apassionant i al mateix temps esfereidor món del màrqueting!

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+