dimarts, 29 d’abril del 2014

410. S'intueix


Com si normalment en Navarro no fes ja força peneta, ahir va assolir noves quotes. No pas pel seu relat dels fets que es contradiu amb el d'altres testimonis (al cap i a la fi, a saber quin és correspon més amb el que va passar), sinó com en les diferents entrevistes feia gala d'una "percepció" i "intuïció" màgiques que li permetien saber que el fet que la dona el pegués li donava la raó i que per tant la gent s'ha d'estar de reivindicar que vol que se sàpiga democràticament què és el que vol la gent.

Sembla ser que per a alguns tot s'hi val.

PERCEPCIÓ DE LA FORÇA
-He sentit una gran commoció a la Força, com si de cop un home cridés de terror i després no callés perquè una dona de 50 anys l'ha hostiat.
INSTINT ARÀCNID
-Quin brunzit! M'avisa que una dona de 50 anys deu estar a punt d'hostiar un home poc carismàtic!
CLARIVIDÈNCIA NAVARRESA
-La meva intuïció em diu la motivació ideològica per la que una dona de 50 anys m'ha hostiat. I la criminalizació que em permetrà realitzar de tots els que gosen tenir una posició diferent a la meva.

2 comentaris:

  1. Genial, com sempre!
    Manipular l'opinió pública no està a l'abast de tothom. Cal ser un xic llest. O un xic puta. O si més no, tenir el 100% dels mitjans recolzant la teva performance, com passa a Espanya.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val a dir que aquest cop els mitjans espanyols s'hi han abocat de mala manera.

      Elimina

Cerca'ns a Google+