dilluns, 30 de juny del 2014

Cardiocòmic (1/4)


Pàgina 1 - Pàgina 2 - Pàgina 3 - Pàgina 4

Fa temps que només pujo la mateixa mena de còmics, i això no pot ser. Aquest còmic era per a un concurs amb unes bases molt rares que vaig perdre i me n'he adonat que encara no havia vist la llum.

Fa 3 anys, quan vaig començar a dibuixar la sèrie de còmics amb un parell, vaig escriure aquest text: Però ara mateix, el meu dubte és si estic plagiant a en Pac-Man, les olivetes d'en Liniers, els marginals de l'Alfons López, l'Aleix Saló, en Nèstor, el Sr. Kinder Sorpresa, el Sr Patata o a mi mateix fent còmics científics sobre glòbuls vermells. Em referia a aquest còmic. Sense ell, potser la sèrie no existiria. O potser sí, però segur que seria molt diferent.

-No et sembla que les parets són últimament més estretes?
-Diria que és que darrerament s'hi estan acumulant lípids.
-No pot ser bo. Duu una dieta i una vida tan sedentària que no pot pas ser gens bo.

2 comentaris:

  1. Doncs em sembla una molt bona idea combinar còmic i divulgació científica.
    Que jo sàpiga, no s'ha fet mai, no?

    Ara bé, en essència... em sembla encara menys comercial que, per exemple, un còmic de fantasia on les baralles són el menys important i els protagonistes són animals antropomòrfics... un exemple triat a la babalà.... ;)

    Suposo que el més natural seria buscar ajuda per difondre/editar aquest còmic... El món de la salut, o l'educació, potser serien uns bons llocs per provar. Complicat, però sembla l'opció més lògica.

    Salut!
    Quim

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, ei, ei, que a dalt hi ha una pestanya on hi diu "Biotec.no.lògica". De moment els he pogut col·locar... però de franc... sempre els col·loco igual (>_<)'

      Elimina

Cerca'ns a Google+