dimecres, 30 de març del 2016

734. El condicionant


Estic tenint problemes importants amb les eines de dibuix. No sé si és el programari, el llapis o la pissarreta digitalitzadora. En tot cas, em costa fer la cosa més petita i no sé quan ho arreglaré. Si m'estic de publicar un temps (que potser ho arreglo avui mateix, eh?), probablement sigui això. I si veieu els dibuixos fins i tot encara més mal fets del que és habitual, potser hi té relació.

-Si els catalans diguessin no a la reforma constitucional en clau federalista, llavors veuria bé que s'acabés fent un referèndum a la canadenca.
-Dius això perquè dónes per segur que ni tan sols s'arribarà a materialitzar mai la tan anunciada consulta federalista, oi?
-Huas! Huas! Huas!

4 comentaris:

  1. Outx! Espero que sigui lleu... Però no es nota en aquesta tira (o jo no ho he notat, vaja).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una de les coses que afecta i es pot detectar visualment és que no em fa múltiples gruixos segons la pressió i he d'anar canviant manualment la mida del llapis a cada moment. Sembla una ximpleria, però com toca els nassos.

      Elimina
  2. No veig pas que el dibuix estigui més mal fet. El que sí que veig és que els problemes amb la tecnologia no t'impedeixen seguir retratant la realitat...

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+