dimecres, 13 de juliol del 2011

39. Argumentant contra la Llei òmnibus


Moltes vegades, una cosa que no he acabat d'entendre és per què un cop hi ha una majoria parlamentària diferent, triguen tant de temps en aplicar allò que havien promès en els seus programes electorals. Entenc que hi ha casos en què hi pot haver molts de tràmits pel mig, o que calgui donar avisos a la gent per a què reconverteixi o adapti un sector abans no comenci a aplicar-se el nou reglament. Però hi ha molts canvis que pot costar d'entendre per què triguin tant a fer-se. Els polítics no estan per treballar? No ho havien promès? Doncs que compleixin!

Ara CiU ha volgut canviar moltes coses de cop i els partits han sortit dient que és un abús parlamentari i que era una cosa absolutament antidemocràtica. Potser sí que ho era. Ara bé, no m'han sabut explicar per què i certes declaracions demanant que s'alenteixi el que tots sabem que igualment s'acabarà aprovant, m'han fet la sensació de què de fet eren una forma de filibusterisme que perseguia retardar, a cost de la butxaca dels ciutadans, el que igualment s'acabarà aprovant.

O sigui que no és que negui que la Llei Òmnibus sigui dolenta. Tan sols dic que molts no hem acabat d'agafar per què. Que potser l'oposició no s'ha sabut explicar i que el missatge que ha arribat no els ha fet cap favor.

Enllaç a la publicació original en el Racó

-Oh, no, el nou govern vol canviar moltes lleis!
-I ho vol fer ràpid!
-I sense perdre temps!
-Ni gastant els recursos que costaria fer-ho lent!
-No tinc clar que estiguem sabent transmetre bé la gravetat de la llei òmnibus a l'electorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca'ns a Google+