dilluns, 3 d’octubre del 2011

Sobre els frikis i els estereotips de la seva relació amb el sexe

Aquests dibuix el vaig presentar per al concurs Evil Plan PSN de les Cronicas PSN. Té una broma interna sobre l'ambigüitat de les intencions del vampir que els lectors de la tira entendran. O això espero.


El cas és que no és el primer cop m'enllacen a les Cronicas PSN, però aquest cop ha estat diferent que els altres. Aquest cop he notat un augment en les subscripcions que no havia notat les altres vegades. I això ha fet que em preguntés que "què pot haver empès a la gent que visita un web sobre el frikisme dels jocs de rol, els còmics, la ciència-ficció, la fantasia heroica o els pokémons, entre d'altres a subscriure's a Gargots?" Què ha estat diferent aquest cop respecte els anteriors? I ha estat només després de pensar en els estereotips més tronats sobre aquest col·lectiu que he tingut la resposta clara: tenia un acudit sobre sexe en portada.

Més clar l'aigua.

I això m'ha fet pensar sobre qüestions profundíssimes i de grans implicacions que podrien afectar el futur d'aquest bloc. Per exemple: si en el proper dibuix hi ensenyo una meta es doblaran els subscriptors?

Caldrà reflexionar-hi...

Qui vulgui aprofundir més sobre aquests estereotips pot escoltar el monòleg Soy Frikisexual de l'Andrés Palomino... sí, el mateix de les Cronicas PSN. Tot queda en família.

Per cert, en aquesta convocatòria s'hi ha introduït un element nou respecte els anteriors i se'm va ocórrer parlar-ne en un dibuix extra fora de concurs:


Ja us espammejaré quan sigui moment de votar-me.


-Després d'empassar la pols a l'últim concurs, no esperava que tornessis a presentar-te.
-Què t'ha empès a canviar de decisió?
-SAMARRETES!

2 comentaris:

Cerca'ns a Google+