dimarts, 4 de desembre del 2012

145. Les pensions perillen com?


És divertit que hagin amagat aquest petit detall en una campanya en la que anaven dient un cop rere l'altre que amb la independència perillaven les pensions. Doncs no sé si en una Catalunya independent perillarien, no sóc endeví, però no veig motius raonables per a pensar que sí. El que sé del cert és que amb Espanya que han perillat fins al punt que s'han hagut de retallar sense miraments.

Així doncs, Espanya era un avantatge per als pensionistes? Quin, exactament?

CATALUNYA
-Amb la independència perillarien les vostres pensions! Romandre a Espanya és la garantia que seguireu cobrant les pensions! Buf, per fi han acabat les eleccions...
MADRID
-Espera... espera... espera... encara no... ara! Em temo que us he de donar una mala notícia sobre les pensions...

2 comentaris:

  1. Més que retallar-les; el que he entès jo que han fet és pujar-les per sota de l'IPC i per tan reduir el poder adquisitiu dels pensionistes (si estic equivocat corregeix-me). Això si han esperat com uns putes fins que passessin les eleccions a dir-ho públicament i els ha faltat temps per retreure al PSOE que ells les havien congelat (tampoc s'havien vanagloriat tan de que les pujarien com si ha fet el PP).
    A mes han hagut de tirar del fons, tenint en compte que aquí fins ara sempre hem aportat més del que s'ha pagat (aquest any no he vist la dada si s'ha publicat); així que tinc clar on perillen més les pensions (malgrat el penós anunci que va fer a final de campanya el PP).

    Krjnk

    Ps: em sembla que és el primer cop que escric per aquí, però soc molt seguidor del teu bloc i el llegeixo sovint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Retallar i no pujar l'IPC ve a ser el mateix a efecte econòmics. Només no pugen l'IPC per què l'IPC ha fet per ells part de la retallada. El cas és que perden poder adquisitiu i pes en els pressupostos de l'estat.

      Gràcies per tenir la paciència de seguir-me. :D

      Elimina

Cerca'ns a Google+