divendres, 25 de juliol del 2014

458. El que la metodologia indica


Ens queixem de com ens discrimina el centralisme espanyol i ens responen que no estem discriminats, que el que passa és que Espanya està totalment centralitzada. Quina resposta més magistral. Em trec el barret.

Per cert, no sé per què segueixo fent vinyetes noves sobre les balances fiscals quan la que ho està petant amb força des de fa un parell de dies és aquesta explicació de fa més d'un any sobre el mètode acabat d'emprar pel govern espanyol.

-Ha! Aquí teniu les balances! Per fi una anàlisi neutral! A diferència de les manipulacions presentades per la Generalitat, aquí queda demostrat que tots els diners que us prenem estan totalment justificats per l'estructura que té l'estat. Entens què significa això, oi? Ho entens, oi?
-Que si la culpa del nostre dèficit no és el model de finançament, sinó de l'estructura intrínseca de l'estat, l'única manera de desempallegar-nos-en no és amb un nou sistema de finançament, sinó guillant-ne?

2 comentaris:

  1. La rao per la qual la vinyeta de fa un any esta tornant a donar la volta es perque explica molt clarament i de forma planera la rao de la discriminacio economica vers Catalunya.

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+