dilluns, 2 de maig del 2011

1. Testaferros d'etarres

Aquest acudit és un experiment. Una part molt important dels humoristes d'actualitat tenen uns personatges senzillots prefabricats que els permeten de fer acudits en un moment sense haver-se de matar gaire en l'aspecte gràfic. Suposo que la majoria us hi havíeu fixat.

Remenant, remenant, en l'intent de fer alguna cosa que fos bufona i fàcil de fer alhora, he acabat fent aquesta mena d'ous amb potes. Tinc curiositat per saber on em portaran i cap a on evolucionaran si n'intento fer més.

Però ara mateix, el meu dubte és si estic plagiant a en Pac-Man, les olivetes d'en Liniers, els marginals de l'Alfons López, l'Aleix Saló, en Nèstor, el Sr. Kinder Sorpresa, el Sr Patata o a mi mateix fent còmics científics sobre glòbuls vermells. En tot cas, si algú pregunta diré que no és un plagi, sinó un homenatge. A molts altres els ha colat abans que a mi.

I per cert, el cop d'estat que acaba de perpetrar el Suprem espanyol, m'ha emprenyat una mica, sí.

ACTUALITZACIÓ: L'acudit ha estat penjat en el web d'El Jueves.
ACTUALITZACIÓ 2: També ha estat publicat al Web Negre (número 74, pàgina 17).

-I la teva llista per què l'han impugnada?
-Es veu que entre nosaltres hi havia un que havia estat en una llista impugnada per haver tingut un que havia estat en una llista impugnada per tenir un que havia estat en una llista que havia estat impugnada per tenir-hi un nebot d'un de batasuna.
-Aparta't de mi, testaferro d'etarra!!

2 comentaris:

  1. molen!, t'has deixat de mencionar els leucocits de "erase una vez la vida" ... je, je. I si, tot plegat emprenya una mica.

    ResponElimina
  2. Ara que ho dius, les plaquetes de la sèrie sí que hi tenen un aire, també... :p

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+