dimecres, 11 de maig del 2011

7. Tunejat en cadena


Em va fer gràcia llegir aquesta notícia. Si no esteu al cas, es veu que temps enrere, l'únic brau d'Osborne que hi ha a les illes Balears va aparèixer pintat amb la bandera gai. Com a resposta, un grup espanyolista va desplaçar-s'hi expressament a repintar-lo de negre. Això va provocar que un altre cop, gent de la terra el pintessin, aquest cop amb floretes, cosa que va provocar que tot seguit el repintessin de negre... ignoro l'estat actual de la bèstia.

Com a diversió sembla entretinguda. Com a picabaralla innocent i original (a altres llocs tiren bombes, tu). I els d'Osborne deuen estar fregant-se les mans davant d'aquesta propaganda gratuïta.

Pel que fa a la qüestió gràfica, l'invent anterior em va fer qüestionar com seria el dibuix si sí que tingués línia de contorn però aquesta no fos negre. No tinc clar què queda millor, sincerament.

ACTUALITZACIÓ: Acudit publicat al Web Negre (número 75, pàgina 15).

2 comentaris:

  1. Genial! Som mallorquí i m'ha fet molta gràcia veure la teva vinyeta. Jo també ignoro com està el tema del bou però sí et puc dir que el pagès se va emprenyar perquè tant de pintar i repintar l'hi han trepitjat tota la collita...

    ResponElimina
  2. La veritat és que la situació estava sent prou còmica per si sola com per què no calgués trencar-se gaire la closca sobre com treure'n un acudit. Gairebé que només calia retratar-ho.

    Encantat de què em llegeixin també des de Mallorca! ;)

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+