divendres, 30 d’abril de 2010

Humor de burka negre

Per fi puc ressenyar un altre còmic. Hi ha coses a la vida que et fan més car accedir-hi. Per sort, n'hi ha d'altres que t'ho faciliten.

Burka Babes és una col·lecció d'hilarants tires còmiques sobre un tema tan trist i depriment com és l'ús obligat de burkes.

Aparentment sembla difícil treure'n gaire suc humorístic sense ferir susceptibilitats. Però sí, per això li han publicat. Amb una constant crítica del drama que han d'aguantar i unes formes minimalistes de dibuix aconsegueix un cop rere l'altre burlar-se àcidament. Apte, doncs, per a conscienciar-se'n sense perdre l'humor.

L'únic dubte que a un li pot quedar és quantes imatges s'han fotocopiat per aconseguir el volum, però almenys són uns dibuixos simpàtics de veure.

Per cert, l'autor, Peter de Wit serà al Saló de Còmic i a les Jornades Comiqueres signant exemplars. Si a algú li interessen les dedicatòries, ja sap.

1 comentari:

  1. El Burka arriba a Vilanova:
    Ja que l'economia va en augment, l'atur comença a baixar, durant la setmana blanca anirem a esquiar amb els nostres fills, els/les pensionistes cada cop cobren més, i aviat podrem tornar a especular en totxo, ara és el moment adequat per fixar-nos en les que vesteixen una mica més embolcallades que la resta.

    http://espigall.blogspot.com/2010/06/el-burka-arriba-vilanova.html

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+