dimecres, 1 de juny del 2011

20. En Laporta l'humil

Ho va dir ahir senyors, ho va dir. Es presenta amb ERC, el seu grup passa de 4 a 2 diputats i diu que està satisfet per què el seu partit unipersonal (Democràcia Catalana) ara té un diputat i un regidor. Això és fer autocrítica i la resta punyetes!

Em pensava que ja ho havia provat però es veu que no. He fet per primer cop la prova de substituir tot el negre dels ous per colors de la mateixa tonalitat de farcit. No sé què queda millor...

Bé, m'havia posat el repte de posar un missatge diari durant un mes. I sabeu què? Aquest és el que tanca el mes. Fita aconseguida. Ja em perdonareu si ara em relaxo. Havia de provar si podia fer-ho.


ACTUALITZACIÓ: Ha sortit al Web Negre (número 78, pàgina 6)


-Un diputat i un regidor a la primera!
-Però si tots dos sou el mateix. I anaves junt amb ERC que sola n'havia tret el doble.
-Sóc el puto amo!
-Sort que el treball en equip l'ensenyava en Guardiola...

4 comentaris:

  1. El senyor Laporta va començar molt bé, però a parer meu ha caigut en picat, deixar el projecte de Solidaritat segons jo li anat més malament que ve. La meva visió respecte ell m'ha girat 180º.

    ResponElimina
  2. Home... podríem dir que va començar millor de com ha acabat, però dubto que en Carretero estigui d'acord en què va començar molt bé...

    ResponElimina
  3. El punt de vista varia segons des d'on t'ho miris.

    Però el punt de vista no treu que sigui diputat i regidor i tingui 2 sous.

    ResponElimina
  4. No sé si la legislació espanyola ho permet això. Jo diria que ha de renunciar a un d'ells... que no em preguntis per què crec que serà el de menys quantitat.

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+