dijous, 31 de gener del 2013

183. El vot federalista

Una altra d'aquelles imatges que el Blogger no vol publicar a una mida raonable. Si hi pitgeu a sobre la veureu ampliada.

-A veure, és que jo sóc unionista, nacionalista espanyol, vaja, i me la porta fluixa com ens tracti Espanya. El que veritablement desitjo és que Catalunya continuï sent espanyola.
-I no creu que la seva manera indirecta d'encarar-ho és una mica deshonesta?
-Potser sí, però tampoc vull que em prenguin per un fatxa ranci del PP o C's, de manera que prefereixo marejar la gent amb federalismes i altres propostes irrealitzables (per nul·la voluntat dels espanyols de dur-les a terme) que consumeixin un temps en el que mentrestant no es mogui res. I així eternament.
-Ja ho senten, per fi un votant del PSC ha decidit sincerar-se públicament i explicar el perquè del seu vot.

2 comentaris:

  1. L'entrevistador s'ha confós o l'entrevistat l´ha enganyat. Estic convençut que aquest senyor no és del PSC. Els de la branca regional del PSOE no volen de cap manera l'independència de Catalunya però tampoc no són tan imbècils com per a no importar-los el tracta que rebem de l'estat espanyol. Sovint, això sí, tranquilitzent el seu garbuix mental culpabilitzant als nacionalistes catalans de tots els mal equiparant-se, encara més, a altres formacions que pretenen, obertament, mantenir un estat colonial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si realment els importa, ho dissimulen molt bé, la veritat.

      Elimina

Cerca'ns a Google+