divendres, 25 de gener del 2013

180. Sortir de la UE és la mort


Com ja vaig denunciar anteriorment, la tècnica espanyola per a demanar que ens quedem està sent contraproduent per als espanyolistes mateixos. Es basa en la coacció, l'insult, l'amenaça i en... prendre'ns per imbècils. El gran argument que no paren de fer servir ara és que sense ells la nostra economia s'enfonsarà per què sortirem de la UE. I mentrestant, en Cameron va i anuncia tan tranquil que vol guillar-ne. Crec sincerament que això ens ha donat alguns milers de vots independentistes. Potser no automàticament, però segur que en pensar-hi farà que molta gent hagi perdut una mica més de por a l'aventura. Tant de bo algun altre estat de la nostra mida anés més de pressa i toqués el dos abans del referèndum. Això ens donaria ales! L'argument espanyolista fa aigües per altres bandes, però això ja es tocarà en alguna altra vinyeta.

-Sense mi, seràs expulsada automàticament de la Unió Europea! I a fora només hi ha el caos! Fora la Unió Europea hi ha la mort! Morireu tots! TOTS!

2 comentaris:

  1. Flipo amb la prepotència dels que no considereu imprescindible continuar a la UE...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo considero imprescindible ser a l'espai de lliure circulació econòmica (que és on es troben Suïssa, Noruega i vol estar el Regne Unit), però no entenc per què ha de ser imprescindible ser a la UE i per què els britànics són uns prepotents per considerar-ho. La gràcia està en què en aquesta comunitat, Espanya no hi tindria dret a vet.

      Potser hauries d'haver desenvolupat el teu comentari per a explicar-nos-ho.

      Elimina

Cerca'ns a Google+