dimarts, 31 de desembre del 2013

351. Vaques magres no, el següent (i repàs anual del blog)


Si us sona la imatge això és degut que aquest és l'acudit de repetició més espaiat en el temps que he fet mai fins ara.

I com el final de l'any passat, és el moment de fer un repàs de com han funcionat les coses a Gargots, i el primer que cal dir és que ha quedat demostrat que no sóc algú de refiar. L'última frase de l'any passat tenia el text "no crec que pugui mantenir aquest ritme de publicacions durant gaire temps" i què he fet enguany? Superar el meu rècord personal. Si el 2012 el blog havia tingut 147 entrades, aquest n'ha tingut 234. De fet, calculo que enguany he superat el miler de gags que he arribat a guionitzar i dibuixar en tota la meva vida, i quasi una quarta part han estat enguany, cosa que em sembla sincerament guai.

Això té evidentment la seva repercussió en les estadístiques del blog que un any més passo a detallar (aquí no estem pels secretismes d'alguns de la competència):
  • El blog ha passat de les 40.236 visualitzacions que havia tingut en tot el 2012, a les 81.718 que ha tingut el 2013. O sigui que s'han duplicat. Tenint, a més, el pic de més audiència aquest mateix desembre.
  • La pàgina del Facebook ha passat de 381 a 869 seguidors. Hi ha ajudat que sigui de llarg el mitjà que aconsegueixi més viralitat.
  • El compte del Twitter ha passat de 308 a 608 seguidors.
  • El compte del Tumblr ha passat d'36 a 102 seguidors.
  • El compte del Pinterest que ha passat de la irrisòria xifra de 7 seguidors a la increïble de 14!.
  • El Feed Burner m'indica que he passat de 140 a 206 inscrits.
  • Amb el Friend Connect he passat de 32 a 37.
  • Les persones que m'han introduït als cercles de la pàgina del Google Plus han passat de 46 a 66. Els +1 que té aquesta pàgina han passat de 54 a 199, cosa que dubto que sigui certa perquè hi va haver un increment sobtat d'un dia a un altre i o bé deu ser fals ara o ho seria llavors. Els +1 que ha obtingut la pàgina del blog han passat de 13 a 16.
  • Del Google Reader ja no en puc donar més estadístiques ja que el Sr. Google se'l va petar per tal de potenciar les estadístiques del punt anterior, cosa que no sembla que els hagi sortit gaire rodó.
A més, m'alegra poder dir que enguany, tot de gent famosa i que admiro han fet una ullada a algunes vinyetes del blog tot compartint-les a la xarxa, cosa que m'omple de joia i satisfacció. Cap d'ells m'ha ofert feina, però no es pot tenir tot, en aquesta vida.

Així, doncs, GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU TINGUT LA PACIÈNCIA DE SEGUIR-ME TAMBÉ DURANT AQUEST ANY, GRÀCIES ALS QUE US HI HEU SUMAT ENGUANY, I ESPERO QUE LA VINYETA NO SIGUI PROFÈTICA I TINGUEU UNA BONA ENTRADA D'ANY! ;D

(no crec que pugui mantenir aquest ritme de publicacions durant gaire temps, tot sigui dit)

-Déu meu, mira com era la que se'n va. Si us plau, digues-me que la següent no és magra...
-Cervells...

8 comentaris:

  1. Jo, que soc un papa com cal estic amb tu, fill meu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeerrr... gràcies. Ho tindré en compte quan surti el tema asil.

      Elimina
  2. ¡Ha, ha!
    I això que tu i jo hem acabat l'any amb una bona notícia, eh?

    En fi, sempre podria ser pitjor. Podria ser un any vampir. Ah, no, espera... d'aquests també n'hem tingut... :P

    ResponElimina
  3. Bona feina, segueix així. I felicitats pel premi.

    ResponElimina
  4. La vinyeta és trista, però veritat XD
    Felicitats pel premi, ben merescut!

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+