dijous, 23 de gener de 2014

362. Contra les fronteres


-Millor units, na, na, na, na, na,,,

4 comentaris:

 1. Penoso.
  Ya puestos, podrías haber puesto a los monigotes de TV3 y Catalunya Radio cantando "mejor separados na, na, na" e intentando pasar. Por cierto, qué tiene que ver el Gobierno de España con las decisiones de la CAM. Nada, pero como ya os habéis inventado al enemigo a alimentar al hombre de paja.
  Penoso

  ResponElimina
  Respostes
  1. Penós fer notar que hi ha una lleugera contradicció en dir que millor tots units perquè ens estimem molt i no hi ha d'haver fronteres i al mateix temps aixecar fronteres infranquejables que evitin el contacte amb tot allò català?

   Donat que la multa venia imposada pel ministeri d'indústria, dir que el govern espanyol no té cap relació amb el tancament em ve a semblar un pelet cínic. http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/01/21/valencia/1390308852_026328.html

   Elimina
 2. No hay ninguna contradicción. De igual forma que en la Comunidad de Madrid no dan ni una licencia de televisión digital a los medios de PRISA; y son tan en castellano como los de la COPE. A ver si te enteras, contreras; la Generalidad valenciana no quiere a TV3 no es porque esté en catalán, sino por su ideología antiespañola, antivalenciana y antiPP. Si estuvieran todo el día ensalzando al PP en catalán o en ruso, no tendrían el más mínimo problema.

  Si lees la noticia que enlazas, te enterarás de quién ha puesto la denuncia. El ministerio, lo único que ha hecho es poner una sanción adva. contra la que cabe recurso contencioso advo. Pero eso de cumplir la ley cuando es contra nuestros deseos veo que produce erisipela.

  Donde sí hay una contradicción como la copa de un pino es en decir que mejor cada uno en su casa porque odiamos a los españoles y hay que trazar fronteras que nos aíslen de la peste mesetaria y al mismo tiempo decir que mis productos pasen las fronteras que acabo de trazar. Que es lo que tú dices.

  ResponElimina
 3. Encara que sigui emparant-te falsament en els continguts d'una cadena que no veus, gràcies per a admetre que tot es redueix a una qüestió política. La part en la que indiques que actualment l'executiu està aïllat del legislatiu, més quan ho pot solucionar pel seu compte és com risible per com es contradiu plenament amb el que tu dius. Però allà queda. Era, però, força evident, tenint en compte la nul·litat d'entrebancs legals per a poder veure Canal 9 a Catalunya o TV3 a les Balears (entre altres exemples).

  I com que la resta de fal·làcies i homes de palla em fan mandra de respondre, aquí tens aquestes vinyetes:
  http://gargotaire.blogspot.com/2013/05/lamenaca-dels-aranzels.html
  http://gargotaire.blogspot.com/2012/11/vinyeta-de-reflexio.html
  http://gargotaire.blogspot.com/2013/06/projectant.html

  Tu l'empatia la portes forta, eh? Es nota per com entens el punt de vista dels altres i què és el que es critica i per què. Molt útil en els debats o per convèncer que millor units.

  ResponElimina

Cerca'ns a Google+