divendres, 1 d’agost del 2014

463. Qui vigila els corruptes?


Els corruptes estan uniformement repartits per tot el món. En aquest sentit no és assenyat pensar que per ser independents en tindrem menys. No som intrínsecament millors que la resta de la humanitat. El que diferencia les nacions és el tracte que se'ls dóna, i no sembla que Espanya estigui gaire per la feina de ser exemplar en aquest terreny. Això sí que es pot arreglar i la independència ens dóna una oportunitat per a fer-ho.

La meva intenció era prendrem unes vacances comicaires a partir d'avui mateix, però des del Web Negre ens vam posar a treballar en vinyetes per a un número especial sobre en Jordi Pujol que va sortir ahir, i per tant encara em quedava material per a fer aparèixer pel blog. Dilluns l'últim gargot fins després de la pausa, però si esteu impacients ja podeu anar a veure'l al número especial.

-Si no podeu ni controlar els vostres corruptes, com podeu ni somniar que sereu capaços de tenir un estat?
-Perdons, que nosaltres no hem controlat a qui? això serà un argument a favor de la independència, en tot cas.
-Sí, clar, ara serà que en Pujol no és català.
-Catalaníssim, però qui és que té les competències per a detectar i perseguir els corruptes? Qui és que ens ha perjudicat amb unes estructures incompetents, aquí?

2 comentaris:

  1. Sí, claro. Eso díselo a los que salieron a manifestarse cuando Banca Catalana a la plaza de San Jaime.
    Eso díselo a Maragall cuando acordó ocultar lo del 3%.
    Eso díselo a ERC que sigue apoyando a CDC.
    Está bien que te engañes a ti mismo.
    Pero que lo intentes con los demás.
    Verás, para publicar lo que publica El Mundo no hace falta tener ninguna competencia institucional; basta con no tener ganas de ocultar toda la mierda, como hacéis vosotros, porque son de los vuestros. El Mundo, saca la mierda de Madrid, de Valencia, de Andalucía, de Cataluña. Vuestros subvencionados diarios y medios de comunicación están calladitos a ver si reciben la subvención.
    El día que Cataluña se independice, si eso pasa, se convertirá en la Sicilia de oeste.

    Y la prueba de que el tema os importa un pito mientras los corruptos sean indepes. ¿dónde están tus chistecitos a propósito de la mierda que inunda las instituciones catalanas? eh, ah, oh... espera que hago otro dibujito metiéndome con los mesetarios.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que t'estàs equivocant de ninotaire.

      "¿dónde están tus chistecitos a propósito de la mierda que inunda las instituciones catalanas?"

      Potser m'equivoqui, però entre tots els acudits d'actualitat que he fet, i ja en són 464, només n'he fet dos sobre corrupcions en concret. L'un va ser sobre els sobres del PP, després que en Bárcenas confessés i l'altre sobre en Jordi Pujol després que aquest hagi confessat.

      A diferència teva, per molt malament que em caigui un partit polític (i tots estarem d'acord que el PP em cau malament), no em dedico a creure tot el que diu un diari i sentenciar que és cert en un judici paral·lel perquè així em convé. Més quan el mateix ministeri d'interior va arribar a dir que les anteriors filtracions del diari eren falses.

      Tu sabràs, però no em sembla que la ràbia que estàs deixant anar sigui gaire racional.

      Elimina

Cerca'ns a Google+