dijous, 2 d’abril del 2015

570. Allò mai vist


-Per més que s'hi aferrin, les següents eleccions són de caràcter absolutament ordinari i no pas plebiscitàries. Qualsevol altra interpretació no és que un deliri que queda fora de la llei. La Segona República, així doncs, a més d'il·legal és impossible!

4 comentaris:

  1. M'agrada que l'escut de la bandera d'espanya sigui com el que és realment, Castella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com et diu en Miquel més avall, no és pas un invent meu, sinó que era la bandera que es va fer servir fins a 1931. La bandera amb els quarters no es va fer servir per primer cop de forma oficial fins a l'Alzamiento Nacional.

      Elimina
  2. Anònim, si mires imatges del Congreso, quan es fan actes solemnes -com, per exemple la coronació de Juan Carlos i la de Felipe VI- veuràs uns personatges amb tratge d'època. Son els "maceros", porten unes insígnies oficials. A la sobrevesta porten l'escut d'Espanya. Doncs bé, busca fotos i veuràs que l'escut d'Espanya és el mateix de la bandera de dalt (la del regnat d'Alfonso XIII): és a dir, el de Castella-Lleó. I això encara avui en dia. Ells ho tenen molt clar.

    ResponElimina
  3. Sóc el mateix anònim. He de dir que ho desconeixia, així que gràcies per la informació. Un cop més queda ben clar la situació i mentalitat de l'Estat espanyol.

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+