dijous, 2 de juliol del 2015

621. Si serà per exemples


Ja sé que hi ha molts més exemples, però al final la lletra hauria estat tan petita que no s'hauria vist res. He volgut prescindir dels períodes més foscos, no es tractava d'això, aquest cop.

1760 Primer memorial de greuges
-NO
1869 Pacte federal de Tortosa
-NO
1885 Segon memorial de greuges
-NO
1888 Missatge a la reina regent
-NO
1892 Bases per a la constitució regional catalana
-NO
1913 Retallades a la proposta de la Mancomunitat
-NO
1919 Rebuig de la proposta d'estatut de Catalunya
-NO
1932 Retallades del primer estatut d'autonomia
-NO
1979 Retallades del segon estatut d'autonomia
-NO
2006 Primeres retallades del tercer estatut d'autonomia
-NO
2010 Segones retallades del tercer estatut d'autonomia
-NO
-Que sí, que només hem de dialogar una mica més i ja veuràs com cediran. Què podria sortir malament?

5 comentaris:

  1. I pensar que a mi m'han tractat més d'una vegada i de dues de "radical" per dir que amb els (polítics) espanyols no val la pena intentar de dialogar... Gracies! Ara ja no em sento tan sola! TT_TT

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es tracta de no dialogar, però si algú té cap proposta que vingui i ens la faci. Hem estat segles proposant nosaltres debades. Si tenen 2/3 del parlament disposat a oferir-nos res que ens interessi, ja ens ho faran saber. Mentrestant és perdre el temps.

      Elimina
    2. De fet, si penso que no val la pena dialogar, és una mica pel que reflecteixes amb la teva vinyeta. Si la situació fos diferent, i ens volguèssin proposar alguna cosa interessant per a les dues part, també estaria a favor de parlar-ho ;)

      Elimina
  2. És curiós i trist que aquesta situació és fins i tot més antiga que la bandera espanyola, que a la primera vinyeta (1769) no s'havia inventat encara (es va adoptar el 1785). La llàstima és que l'única cosa anacrònica del dibuix són els colors de la bandera i no el fet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no és l'única, he volgut simplement fer-ho més senzill. La bandera actual es va inventar després del franquisme i per a fer-ho bé hauria d'haver gastat com a mínim 5 banderes diferents, probablement més, si em documentés bé. Que no tingui escut ja ajuda a fer-ho més abstracte.

      Elimina

Cerca'ns a Google+