dimecres, 30 de novembre de 2011

Zooil·lògic 17 - Alta cuina


Zooil·lògic 16 - Zooil·lògic 17 - Zooil·lògic 18

Ja vaig avisar que tenia altres acudits sobre animalons a restaurants.

Aquest acudit sobre l'alta cuina podríem dir que ha estat massacrat per multitud d'humoristes. Recordo que d'entre altres el va abordar el Quico el Progre. Jo només li he volgut donar una volta més.

Per cert, amb aquest ja fan 200 entrades al bloc. Déu n'hi do com passa el temps. I sembla que només faci uns pocs mesos de la 100. (^_^)

- ...i de segon, una tifarada reconstruïda a partir de diarrea de hiena ugandesa, marinada amb putrefacció de melic d'humà obès i saltejada amb flocs de cagallons caprins de l'Alta Provença.
-Oh! Hiena ugandesa! Que selecte!
-No sé..., aquests plats de nom tan llarg solen ser molt pretensiosos. Trigues més a pronunciar-los que a descompondre'ls amb el vòmit.

Cap comentari:

Publica un comentari

Cerca'ns a Google+