divendres, 20 d’abril del 2012

Inconsistència Nacionalista 3 - El català és una llengua tribal



Només vull recordar que això de tractar els espanyols no castellans de "tribu" contraposant-los a la civilització dels castellans, no és un plantejament supremacista de quatre arreplegats, sinó utilitzat per representants molt importants del nacionalisme espanyol. Tampoc cal cercar entre moltes notícies per a trobar-ne una en la que els nacionalistes espanyols mostrin aquest comportament tribal sense ni adonar-se que el tenen. Tenint en compte que els catalans som tan sectaris que entre la gran majoria de nosaltres trobarem algun avantpassat no catalanoparlant sense haver d'investigar gaire generacions enrere, em sembla que el concepte de comportament tribal s'ajusta més als nacionalistes espanyols que constantment reivindiquen el dret dels castellanoparlants a seguir sent-ho eternament passin les generacions que passin, visquin on visquin.

Més coses: Feia temps que pensava que amb el Google Friend Connect, el Tumblr, el grup de Facebook, el de Google+ i el Twitter aquest bloc no estava prou socialitzat, de manera que ara Gargots també el podreu seguir per Pinterest. Ja he col·locat l'enllaç a la dreta del bloc. A més a més, com si fos poc, segons quines vinyetes també sortiran al diari digital Núvol junt amb tota la gent d'El Web Negre.

-El català és una llengua tribal.
-Curiós que digui qui pensa que les llengües cal transmetre-les generacionalment per sempre, com si fossin una dotació genètica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca'ns a Google+