dijous, 15 de novembre del 2012

ResCATallats: Humor independent contra la crisi


Fins la castanya de la crisi? Els dibuixants d'El Web Negre ens hem unit per a fer un llibre sobre les retallades. Bé, en principi havia de ser sobre la crisi i les retallades, però l'actualitat va canviar i s'hi va començar a parlar del rescat a Catalunya, i després hi va haver una gran mani que va canviar de cop el panorama..., de manera que em sembla que ha acabat sortint un llibre que parla d'una bona varietat de les moltes preocupacions que ara mateix són al carrer.

Efectivament, si en parlo aquí ara es deu a què duu alguns gargots meus, però no us preocupeu, perquè també duu els dibuixos de tot de mestres consagrats que en fan pujar la qualitat mitjana:

Dibuixants d’El Web Negre


Preu: 13.90€
ISBN: 978-84-15695-10-3
Nombre de Pàgines: 144
Nombre d'il·lustracions: 130
Mides: 20 x 13 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Novembre del 2012
Col·lecció: Humor , núm 16

Sinopsi

Sempre ens quedaran els ninotaires!
El que hem viscut l’últim any:
Crisi de collons, el capital monopolista desbocat, corrupció enquistada, polítics que no hi toquen, banquers bandarres, retallades salvatges, impostos esfereïdors, misèria creixent, rescats... i un 11 de setembre de pel·lícula, eleccions anticipades, consulta sobiranista.
És massa seriós i transcendent per deixar explicar-ho als sapastres de sempre: gràcies a tots els déus i a sa mare, sempre ens queda el ninotaire per entendre el dia a dia!
Els dibuixants d’El Web Negre us ofereixen una versió humorística i satírica, irònica no exempta de sarcasme, però, sobretot, sobretot, plena de veritat i bon rotllo, del que ens està passant.

Compra a través d'Angle Editorial
Compra a través de l'Amazon

3 comentaris:

  1. Primer de tot: Felicitats!!!

    Són vinyetes completament noves? Es pot tenir firmats pels autors (tots o una part)?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies (^_^)

      Les meves no són pas noves, les he anat penjant per aquí així que les feia. Les dels altres... no ho sé... suposo que dependrà de l'autor.

      En breu avisaré dels actes de presentació que es farà del llibre. Estic segur que hi podràs aconseguir la dedicatòria de com a mínim uns quants. De tots ho dubto. Som molta colla :p

      Elimina

Cerca'ns a Google+