dimarts, 7 de maig del 2013

236. Economia empírica


N'he volgut fer conya, per què em semblava que la tira podia tenir la seva gràcia, però aquest cop, i sense que serveixi de precedent, he de donar la raó al PP. Dir que com que ha pujat l'atur després de la reforma laboral, això demostra que aquesta no serveix i que s'ha de revertir, és un acte gratuït de demagògia que no se sosté de cap manera i que fa que em pregunti si el que el vol sostenir és curtet o si és que ens pren per curtets.


-Hi ha demagògies que no es poden admetre! No es pot anar dient que les reformes econòmiques que ha realitzat el govern han agreujat la crisi i l'atur perquè és del tot impossible de saber si de no haver-les fetes la situació seria ara molt pitjor!
-Hola. Venim d'una dimensió paral·lela per a comprovar com hauria canviar la història si en començar la crisi s'hagués optat per retallar la inversió en I+D.
-Merda!

2 comentaris:

  1. Es poden fer moltes especulacions, però el que diuen ara molts analistes és que si no s'obre l'aixeta del préstec poc se pot fer. Un emprenedor com pot tirar endavant un projecte si no té doblers? (veure el cas de els guanyadors catalans del disseny de bicis a Holanda). La jugada a nivell europeu es obrir el préstec després de les retallades brutals. Era llavors necessari retallar? Per què no s'estimula directament l'economia? A qui interessa aquesta situació? als grans empresaris per incrementar el benefici. Seguim engreixant al empresari clàssic i de la responsabilitat social empresarial? ? Missing

    ResponElimina
    Respostes
    1. Barreges coses. Una cosa és la situació de préstec a empreses i una altra el dèficit de l'administració. Si evites retallar, els estats absorbeixen préstec (posant per tant l'estat en mans de l'empresariat que sembla que no t'agrada, o sigui que no seria gaire congruent) que deixa de fluir cap a les empreses, de manera que sembla que t'estàs posicionant a favor de polítiques contraposades.

      Amb tot, no vull defendre els errors importants que ha dut a terme el PP en les seves polítiques econòmiques.

      Elimina

Cerca'ns a Google+