dijous, 25 d’agost del 2011

57. Els polítics i les agències de rating


Ja ho vaig dir fa poc com l'havien cagada les agències de rating en el passat. Hi ha gent que té molts de motius per carregar contra elles. I evidentment això ha fet que s'hi apuntin els que van demagògicament en contra del capitalisme en general. I per demagogs els polítics, que aprofitant la demagògia dels anticapitalistes s'han apuntat al carro i carreguen contra les agències de rating.... quan puntuen malament els seus governs! Digues-los estúpids.

En aquest sentit quasi que em sembla que hauria de donar les gràcies a aquestes agències per protegir-nos dels polítics abans no en facin de l'alçada d'un campanar, arribant a un punt de no retorn, amb els diners públics.


Enllaç a la publicació original en el Racó


-Hem de treure a les agències de rating aquest enorme poder que tenen!
-Però si l'únic que han fet és opinar que el teu govern és un incompetent gestionant el diner públic.
-Precisament, fill. Precisament.

2 comentaris:

  1. Potser si ... però tant poder sense cap mena de responsabilitat ... es una mica la figura del crític o del tertulià groller de ràdio, si l'encerten bingo i si la caguen demà serà un altre dia ...

    ResponElimina
  2. Si la caguen perden credibilitat i volum de negoci.

    Hi ha un centenar d'agències de valoració al món competint per cagar-la el mínim possible i fer-se amb el lloc de les que la caguen.

    Jo, però, mai invertiria mirant només aquestes valoracions. Qui delegui la responsabilitat ho fa a risc propi. Després no s'hi val plorar. No es pot pretendre guanyar sempre que s'inverteix.

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+