dissabte, 9 de juliol del 2011

Visita d'en Jorge Cham a Barcelona



Com que tan aviat és que sí com que no, que quedi clar: aquest autobio que té una base real.

Ara ho sap tothom Andrés, ja no ho podràs amagar enlloc. Sóc cruel. Ho sé.

Quant a les autobios més fictícies (anades d'olla), estava pensant si podria agafar el fil argumental de la mossa per a fer una sitcom, prenent una anècdota aparentment intranscendent i donant-li voltes. Ja veurem...

Per cert, abans tenia el sistema de valoració d'estrelles de l'Outbrain. No sé què coi va passar, que d'un dia a l'altre va volar. Ara, el Blogspot permet d'afegir-lo sense recórrer a un servei extern. Així doncs, ho he afegit. D'ara endavant, qui vulgui pot votar cada post i indicar el nombre d'estrelletes que reflecteixen el grau de satisfacció i plaer generat per la lectura del contingut. Es prega als trolls, d'abstenir-se.

-Quina ràbia, se m'ha girat feina al lab i no podré anar a la xerrada d'en Jorge Cham.
-Si vols i tinc temps d'anar-hi, m'hi atanso i demano que et firmi algun dels seus llibres.
-Uh! Mil gràcies. Agafa'm el número 1, que té les primeres tires. Ja ho trobarem.
For Andrés.

7 comentaris:

  1. S'ha de dir que jo tampoc vaig poder anar i vaig enviar una companya de feina amb l'encàrrec de fer-se amb dos exemplars sigants del número 1, un dedicat a en Gargotaire. Va tornar amb un 2 y un 3, tots dos dedicats a Andrés i sense dibuix (es veu que no li agrada que la gent no hi vagi i encarregui dedicatòries, cosa que veig molt normal).Resum: si no teniu una mascota superdotada, inisistiu bé a l'hora d'ensinistrar qui us hagi de fer l'encàrrec.

    ResponElimina
  2. M'agrada moltíssim més la manera en què el còmic presenta els esdeveniments :p

    ResponElimina
  3. jaaajaja
    vaig llegir la tira aquesta però no hi vaig caure!! no el vaig reconèixer a l'Andrés!! que bo! però ja us he explicat algun cop que el que inevitablement s'enduu el 90% de la meva atenció són les lletres, no els dibuixos... è lu que hi ha! :P

    ResponElimina
  4. Crec que estic fent molt bé, fent acudits d'actualitat sense intentar fer NI UNA caricatura. X'D

    Certament, no és el meu fort. :p

    ResponElimina
  5. doncs per aconseguir autografs o dibuixets no et puc ajudar, però si et fa gracia tenir una de les postals que vam fer per l'event, encara ens en queden.. això si, t'he de dir que et vas perdre una de les millors conferències que he anat mai, aquest home és un showman a dalt de l'escenari :)

    ResponElimina
  6. Au, vinga, tercera persona que me'n fa dentetes.

    Ningú més s'anima? (>_<)

    Grrrrr...

    ResponElimina

Cerca'ns a Google+